Båstyper

Stugan

Stugan är vår isolerade inomhusdel. Här får våra gäster själva bestämma om de vill vara ute eller inne, då alla innebås har kattlucka som leder till det egna uterummet. Det finns klösgren och stubbe att sitta och filosofera på. Givetvis finns en mängd kattleksaker att leka med. Inomhus finns pottan, matskålen och sovplatsen. Det finns … Fortsätt läsa ”Stugan”

Detaljer

  • Gäster: 2

Visa detaljinformation


Sommargången

Sommargången, ligger i direkt anslutning till inomhusavdelningen. De här båsen består till hälften av oisolerade väggar och till hälften av mårdgaller. Sovalkoven en trappa upp är väl skyddad från väder och vind, bakom ett draperi under snedtaket. Dit klättrar katten upp på en liten stege eller hoppar upp via hyllavsatser.

Detaljer

  • Gäster: 2

Visa detaljinformation


Annexet

Annexet är en fristående byggnad, liknande sommargången, men i en lugnare miljö mitt i liljekonvaljbacken. Båsen används främst till nykomlingar och rädda katter som behöver lite mer lugn och ro. Backen ner till Annexet är ofta hal, och jag kan inte ta ansvar för din säkerhet om du väljer att gå ner dit. Vi hjälper … Fortsätt läsa ”Annexet”

Detaljer

  • Gäster: 2

Visa detaljinformation